• Hem
 • RSS
 •  

  En ny ljudvärld

  Idag på eftermiddagen trädde jag in i en ny värld. Jag gjorde besök på Aidioett för att få utprovat hörapparater. Just det, till båda öronen.
  Jag hade uppfattningen att det skulle dröja ett tag med inprovningar och tester och att apparaterna skulle vara på plats om ett par veckor i bästa fall. Döm om min förvåning när jag lämnade mottagningen efer en timme med dubbla hörapparater.
  Upplevelsen är svår att beskriva. Kortfattat kan jag säga att jag hörde sämre än jag trodde att jag gjorde.
  Det kommer väl att dröja ett tag innan jag vänjer mig, men jag hör saker jag inte gjort på många år. Ett enkelt exempel; Jag hör varje nerslag på tangentbordet. Det är väl inget jag saknat direkt men det visar på vilken stor förändring det är. Ingrid kommer att prisa att jag inte pratar så högt och att teven inte går så högt.
  Vidare inprovningar och justeringar inom tre veckor.En ny ljudvärld! Lite av ett hallelujamoment!

  6 svar till “En ny ljudvärld”

  1. SödraSitt skriver:

   Sven, då är ju apparaterna lagom injusterade den 13april så du kan njuta i fulla drag av ljudmattan på nya stadion.
   Vem vet, det kanske blir sånt dj-vla liv så du får sänka ljudet?;)

  2. Jörgen skriver:

   Kan bara gratulera.
   En MFF-relaterad förhoppning är ju att du nu bättre kan höra vad HB & Co viskar till varandra vid staketet… 😉

  3. Thomas Oxenby (DonThomasO) skriver:

   Min far fick också hörapparat för några år sedan och han klagade (han ska ju ALLTID klaga) över att han helt plötsligt hörde andra personers konversationer… konversationer han helst hade varit utan… Så dåligt hörde han!! 😉

  4. svenliljegrensr skriver:

   Så långt har jag inte hunnit än, men f-n vad det låter när man spolar i toaletten! !!!:-)

  5. svenliljegrensr skriver:

   Så långt har jag inte hunnit än, men vad det låter när man spolar i toaletten! !!!:-)

  6. Mats Olsson skriver:

   När vi nu pratar om hörsel…
   Din nya bloggdesign är väldigt flott och fräck. Men…
   Jag har faktiskt rätt så svårt att läsa vit text på svart
   botten. Kanske mina ögon, som börjar bli trötta, vad tycker
   dina andra läsare?

  Kommentera