• Hem
 • RSS
 •  

  Från dagens besök på Swedbank Stadion

  bild019

  Det är det här gräset motståndarna skall bita i! Jag vet att många av mina kamrater som var med på dagens visning kommer att presentera foton som jag inte kan konkurrera med, så det blir sparamt med bilder från min sida. Gräset har röttetr som numera tränger 20 cm ner i sandlagret. Under det lagret finns ett lager ”makadam” som skall klara att dränera ven vid ett kraftigt regn. Exempel på på nybyggda arenor som inte har samma konstruktion nämndes. Det låter betryggande. Men, det är levande material och skall behandlas därefter. Nu är värmen på och höjs efterhand med några dagars mellanrum för att inte chockas.

  Det som gjorde mest intryck på mig var bär Per W stod med oss i spelargången och där spelarna först går 4 stag ner och där möts man av en devis som kommer att stå skrivet i ögonhöjd för alla spelare och som skall stärka våra och ”knäcka” andra.

  I nästa inlägg avsläjar jag devisen! Cliffhanger! Nån annan hinner säkert före!!

  Kommentera