• Hem
 • RSS
 •  

  Omvärdering.

  IFK Göteborg hade igår som uppgift att besegra Häcken i ett av många göteborgsderbyn. IFK som framstått som ett av två lag som, tillsamman utmålats somt, favoriter till seriesegern i årets allsvenska .
  Häcken som beredde MFF vissa besvär, skulle väl vara en munsbit för ”Änglarna” ? Det flesta trodde väl det, men det blev annorlunda. Det blev en tung resa från Rambergsvallen till Kamratgården där ”Pytt i Pannan inte stod högt i tak!”

  Häcken – IFK Göteborg 4-1. Jag såg matchen och blev överraskad över Häckens spel.
  Tidigare i veckan har det spekulerats om att Robin Söder, IFK:s stjärnskott , skulle kunna säljas för nästan zlatanbelopp, skulle inte tro det!

  MFF:s 1-o seger mot hisingslaget måste kanske omvärderas från att vara 3 poäng som man skulle ta till en viktig seger mot ett lag som om man fortsätter spela som igår kommer att säkra en plats i Allsvenskan nästa år ganska enkelt

  Ett svar till “Omvärdering.”

  1. Per Erik / Mix skriver:

   Jag var på plats och såg matchen igår. Häcken var bättre på alla punkter och dominerade mer i andra än i första halvlek till och med.

   Det innebär inte att Häcken kommer att hamna före ICA i tabellen efter säsongen, men det var roligt i alla fall.

   Rambergsvallen gräsmatta måste var sämst i allsvenskan nu sen Ljungskile åkte ur. Den var inte ett dugg bättre i går än när vi var där för en och en halv vecka sen. Och då har ju vädret vara strålande hela den perioden.

  Kommentera