• Hem
 • RSS
 •  

  IFE- MFF

  Idag möter MFF Elfsborg på bortaplan. Knivig uppgift, men jag har inta givit upp hoppet om en trepoängare men jag erkänner att jag kan acceptera ett oavgjort resultat mot ett lag som pekats ut som en av tre huvudkonkurrenter om mästartiteln. Jag famlar lite i blindo om hur MFF ställer upp sin elva. Jag har missat träningarna i veckan så jag vet inte riktigt vad jag skall tro.

  En gissning kommer här:

  Ofere

  Daniel Larsson, Labinot Harbuzi, Guillermo Molins

  Daniel Andersson, Robert Åhman-Persson

  Ricardinho, Gabriel, Jimmy Dixon, Ulrich Vinzents

  Jonas Sandqvist

  Det där var ju inte originellt ,men den baserar sig på den info jag har.

  Själv har jag fått plats i en bil och kommer att vara på plats i Borås. Ganska lång resa i minibuss, men jag vill inte gärna missa den här matchen!

  Framåt MFF!

  Lycka till oss alla,ledare, spelare och supportrar!

  6 svar till “IFE- MFF”

  1. Henkas skriver:

   Tror att din uppställning stämmer, med liten ändring på att Danne och RÅP byter plats. Vi har ju en stor fördel av att Gabi och RÅP är vänsterfotade och tar de central-vänstra positionerna. Tror att sådant gynnas passningsspelet mycket.
   H

  2. anders ohlsson skriver:

   Daniel Larsson?Tjänstefel av Roland eller skada???

  3. Micke skriver:

   Satt faktiskt och skämdes över våra tränare igår. Två stycken och ändå gör dom inget. Det var så uppenbart fel i defensiven och Elfsborg hade 100%ig kontroll över matchen förutom de första 15-20 och sista 10. Hur kan man bara sitta och titta på utan att agera är för mig obegripligt.

   Tror ändå vi förlorat eftersom Elfsborg är ett bra lag men att inte ens försöka får mig att skämmas.

  4. Per Erik / Mix skriver:

   Med förra årets 4-0 i gott minne var det ett stort steg framåt. Vi mötte trots allt det lag som i princip alla hyllat som årets mästarlag redan. Och jag har definitivt läst så många som berömt Ellos och gjort ner MFF även på MFF:s sida på svenska fans och liknande att detta ändå är ett steg i rätt riktning.

   Det kunde slutat 1-1, men 1-0 var väl rättvist. Vi har också fler skador än Ellos just nu. I går saknade jag Daniel Larsson och Kruys.

   Hemma slår vi Ellos i höst.

   Nu tar vi först sillastyparna i cupen och sen 3 poäng mot Gefle innan vi ska till Olympia.

  5. […] jag konspiratoriskt lagd skulle jag misstänka att “De onämnbara” börjat med […]

  6. svenliljegrensr skriver:

   Kanske var det så vi skulle börjat undantaget Daniel larsson. Där skulle jag velat se JD.
   Figuei-inte-redo-

   Röda Berget/
   Jag hänger inte med där?!:-)

  Kommentera