• Hem
 • RSS
 •  

  Återhämtning efter cupeländet!!

  Långsamt har jag börjat hämta mig från debaclet på Strandvallen. Jag blev så fruktansvärt besviken. Det dröjer nog till onsdag innan jag hämtat mig. Jag tycker det var ömkligt att se våra spelare komma till korta mot  Mjällby!

  Endast en snabb återhämtning ooch seger på onsdag kan få mig i balans igen. Faktum är att jag tvivlar på det.

  Min normalt optimistiska syn har fått sig en törn!!

  5 svar till “Återhämtning efter cupeländet!!”

  1. Lasse skriver:

   Håller med dig Sven. Väldigt frustrerande att vi nästan ALDRIG gör något ok på Strandvallen. Varför har vi så svårt att göra mål? ÖIS räknas inte. De verkar inte vara någon värdemätare. 1-1-1-0-0 mot Häcken, AIK, TFF, Elfsborg och Mjällby. Målen på direkt fast situation, retur fast situation och efter försvarsrensning. Ingen kombination i dessa 5 matcher har lett till mål. Laget är stabilt med en bra defensiv, men offensiven fungerar inte. En stilla vädjan om ett tidigt mål mot Gefle!

  2. Emil skriver:

   Jag kan inte förstå varför alla är så negativa helt plötsligt. För första gången på många år känner jag positiva vindar, stabilt spel, glädje hos killarna i laget och en ny fin stadion.

   Bollen är som sagt rund och det bästa laget vinner inte alltid. Det första jag kommer att tänka på är när Sverige slog ut Argentina VM 2002 med 1-1. Vårt landslag hade knappt någonting, men vi hade marginalerna på vår sida. På en hel säsong bör dock tur och otur jämna ut sig och då ska vi få se att vi ligger, om inte etta, iaf topp tre-fyra. Då är iaf jag ganska nöjd.

  3. Jörgen skriver:

   Emil.
   På de tre senaste matcherna har vi en oavgjord och två förluster och har gjort sammanlagt ett mål.
   Det kan man ju kalla ”stabilt” om man vill, men positiva vindar..? Nya stadion vinner inga titlar.

  4. Gustaf skriver:

   Emil,

   Min pessimism grundar sig i att jag inte anser Roland Nilsson vara rätt man att leda laget till framgång. Jag hade en sån jäkla bra känsla efter AIK-matchen men efter Elfsborg tappade jag allt hopp om Guld. Om man väntar till 78-minuten med att göra det självklara, sätta in Agon och Jimmy, så är man ingen guldtränare. Så enkelt är det.

  5. Emil skriver:

   Alla vet att under en hel säsong förlorar man matcher. Att förlora mot Elfsborg, som enligt mig har den bästa truppen i Allsvenskan, på bortaplan är inget jag gråter över. Och att spela lika mot Trelleborg, som av naturliga skäl alltid är taggade till tusen mot oss, är inte speciellt förvånande det heller. Att vinna på bortaplan mot AIK är däremot väldigt bra.

   Jag har sett alla matcher i år utom matchen mot Mjällby och jag är iaf nöjd med det jag har sett hittills. SM-guld är inget jag direkt tror på, men jag tror faktiskt att vi slutar topp 3. Efter fyra omgångar låg vi etta i serien och alla var nöjda, efter fem omgångar ligger vi fyra och många är missnöjda. Jag tycker bara att det svänger lite väl fort.

   Med positiva vindar menar jag att vi har ett stabilt försvarsspel, de flesta spelarna har höjt sig från förra året. Truppen verkar lyssna på tränarna, samtliga nyförvärv är högklassiga. En ny stadion med fler folk på matcherna och en bättre stämning. En bättre kommunikation från MFF till oss supportrar mm mm.

   Om Rollegren är rätt man att leda oss till framgång tycker jag är svårt att svara på just nu. Jag tror och hoppas det iaf. Det var inte många som klagade över bytena mot ÖIS iaf.

   När jag, som vanligtvis kan betraktas som en pessimist, helt plötsligt framstår som en optimist och Sven, som jag anser vara de senaste årens störta optimist, helt plötsligt är en pessimist undrar jag vad som har hänt?

  Kommentera