• Hem
 • RSS
 •  

  Får man ge ett gott råd?

  Inför 1:a Maj vill jag ställa en fråga och ifrågasätta!

  Vilket är viktigast för SAP, makten eller idéerna! Jag tror inte svaret är självklart men jag anar att makten är första prioritet, men jag tror inte man når makten utan att ha idéerna!

  Just nu visar undersökningar på att gamla sossar som jag numera blivit moderater. S och de andra har framgång bland unga som är färre och mindre benägna att rösta. Alltså har SAP med partners ingen verklig chans att vinna valet. Satsa på framtiden med ideologisk inriktning! Om inte kommer SAP att bli ett parti i marginalen.

  _______________________________________________________________________________________________

  Ikväll var jag och Ingrid okonventionella vad gällde mathållningen. Vi har brukat nyttja sill och nubbe på Valborg, men ikväll blev det en ”lättlagad” Insalata Caprese, eller en variant på det temat. Riktig mozarella, basilika, välsmakande tomater och ett tillägg i form av pesto Genovese. Nybakat bröd och ettt glas rött, Ricasoli! Allt gott men nu sitter jag sent och känner hunger! Men jag står emot tanken på ”nattamat”. Tror jag! Kanske en lite Tartar!?

  ________________________________________________________________________________________________

  Kommentera