• Hem
 • RSS
 •  

  Nu är en diskussion igång.

  DEn senaste tiden har en ganska animerad diskussion pågått på olika håll om Labinot Harbuzis framtid i klubben och kanske framförallt om MFF:s ordförande Bengt Madsen inhopp i diskussionen om just ”Labbe” och hans framtid i MFF eller annorstädes.

  Bengt har fått utstå hård kritik från olika håll, man hävdar att han inte får uttala sig i bl a spelarfrågor eftersom MFF har en VD, en sportchef och en informationschef. Jag vet inte om det finns en sådan regel.

  Det verkar som om innehållet i Madsens uttalande accepteras av flertalet debattörer, men att det också finns en enighet om att han möjligen borde avstått. I artikeln i Expressen säger Madsen att Harbuzi inte är oersättlig,  vilket man ju kan hålla med om. Det är väl den slutsatsen man kort kan dra efter att ha läst tidningsartikeln. Det skulle vara intressant att veta hur orden föll.

  Så, om VD sagt det eller sportchefen eller informationschefen så hade reaktionerna uteblivit.?! Bengt har ju en erkänd förmåga att reta folk på sig mest för sin frispråkighet och det är väl det som tar sig de uttryck de gör just nu.

  Labinots framtid vet jag inget om, än så länge är det bara rykten som cirkulerar. Men nog verkar han förlorad för klubben. Men jag antar att de ekonomiska krav som Labinot ställt är svåra för MFF att leva upp till och att han därför avstått från att skriva under en förlängning.

  ”Labbe”! Ring så lovar jag att lägga ut din syn på saken. Själv ser jag helst att han stannar i klubben men det är väl bara ett fåfängt hopp.

  11 svar till “Nu är en diskussion igång.”

  1. Fredrik skriver:

   Som jag skrev till dig så tycker jag inte att en styrelseordförande har något att säga till om den dagliga verksamheten. Sen kan man tycka vad man vill om en spelarförsäljning är dagliga verksamheten eller ej. Men Bengt ska inte uttala sig om sådant här. Han är ju inte känd för ha det smidigaste munlädret. Sen vet man ju inte hur tidningen har vänt hans ord, förmodligen inte till hans fördel

   Tror dessutom att Hasse Borg, Pelle Svensson och Per Welinder är smarta nog att svara ”Inga kommentarer”.

   Labbe är förlorad hur vi än gör, så är det ju i svensk fotboll. Vi ju knappt matcha ett bud från en dansk klubb.

   Men, om det är någon som ska göra ett uttalande så är det ju Per Welinder som informationschef. Och hans uttalande bör vara ”Inga kommentarer”…

  2. Runar skriver:

   Fan vad ledsen jag blir. Vad ska Bengan ut o snacka för? Detta känns typiskt Bengt Madsen och jag hade helt fått för mig att dessa oproffsiga ageranden var förbi. Nää, tycka vad man vill om det han säger men han ska inte ut o säga NÅGONTING alls i dessa frågor!

  3. svenliljegrensr skriver:

   Runar/
   Eller så skall han det. Vi får väl se vad som händer i ”ärendet”!

  4. Kalle skriver:

   Sven,

   Som du säkert kan gissa gillar jag inte alls att Bengt är ute i media och låter flabben gå.

   Jag tycker det är märkligt att han attackerar Labbe på detta sättet. Än är det väl inte kört att få hans kråka på ett nytt kontrakt? Och OM det redan är kört, är det då bra för förhandlingarna att Bengt trycker ner hans prestationer? Det låter som om en bilförsäljare skulle berätta för mig att bilen är inte mycket att ha.

   Om Labbe försvinner ut i Europa tycker jag det känns hyfsat angeläget att vi vidhåller en god relation till honom. Vad tjänar vi på att ha ännu ett proffs (Zlatan) med agg mot klubben/folk som är verksamma i klubben?

   Sen, värst av allt; Bengt skiter totalt i vår policy ang media. Pelle och Per jobbar stenhårt för att vi ska vara en proffsig storklubb och det ska vara en positivt svär runt klubben. Bengt sätter sig över detta och rasar på sitt allra bufligaste sätt i media.

   Jag fattar inte varför han, som styrelseordförande, lägger sig i den operativa verksamheten.

   Håller du inte med om detta Sven?

  5. Robert skriver:

   Mkt bra av Bengt. Det behövs att ngn sätter ner foten och i sak har han ju helt rätt; killen gick mest skadad de första säsongerna och har sedan spelat kanske 20-25 matcher från start. Han är en oerhörd talang, men det räcker med att tänka tillbaka på U21 finalen igår, så förstår man att han måste addera en dimension till sitt spel; snabbare passningsspel på ett tillslag utan att alltid behöva göra en gubbe först.
   Tror inte han har så många bra anbud att välja emellan och det är not en inte alltför kvalificerad gissning att han förlänger.

  6. Kalle skriver:

   Robert

   Antar du ett vad? Jag är beredd att säga att han har anbud som han kommer anta.

   Vad säger du?

  7. svenliljegrensr skriver:

   Jag tror att Bengts uttalande är väl planerat. MFF har gett Labbe ett bud. Det har han så här långt tackat nej till och där står det idag-
   Det är naturligtvis inte så att jag kan veta om han skriver på eller försvinner. Jag har skrivit innan att jag tycker att Labbe är en bra fotbollsspelare, men jag sätter en lunch på Operagrillen att han försvinner från Malmö FF om inte nu så till jul. Är det taget??

  8. Kalle skriver:

   Sven,

   Jag sätter inte emot. Tror också att han är förlorad. ”Robert” kanske nappar!

   Tror dock inte att Madsens utspel är planerat. Kan inte se någon som helst fördel med hans utspel.

  9. Robert skriver:

   Jag sätter en pilsner till Sven och Kalle på O Learys att han signar för MMF i sommar.

  10. Fred Oxenby skriver:

   Jag tycker Labbe gör rätt. Han har lyckats med ett par dragningar iår och blivit över hövan hypad. Jag skulle ta chansen, helst slippa vänta på decembermörkret innan jag signade för ny klubb. Labbes historia äri hans akilleshäl. Förlänger han kanske chansen som ”riktigt” proffs aldrig återkommer.

  11. Lasse skriver:

   Frågor av denna karaktär skall diskuteras internt och vill man släppa info i ärendet skall det ske till medlemmar antingen som medlemsinfo eller påkallat möte. Pressen har inget med detta att göra. MFF via Borg har ju sagt att vår policy är att INTE kommentera pågående process rörande spelare. Då skall denna policy gälla och gälla för samtliga MFF-are. Ge ingen extra ved till pressens brasa. Låt de elda i egen regi utan vår inblandning

  Kommentera