• Hem
 • RSS
 •  

  Ofog!

  När jag promenerade hem, efter senaste matchen på Swedbank Stadion mot Hammarby, genom Pildammsparken och passerade Galatea Hage såg jag denna bedrövliga scen. Tio tomma ölburkar som någon bara låtit ligga. Antagligen stockholmare eftersom det var Norrlands Guld.

  DSCF3001

  4 svar till “Ofog!”

  1. Harald skriver:

   Inte jag i alla fall. Här gäller tjeckiskt öl, allra helst det lilla mycket sällan sedda Bernard. Staropramen duger det också.

   Det är nog bajare. I Stockholm dricks dessutom en hel del Åbro, ett räligt diskvatten, men enbart i de norra förorterna.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Nästa gång i Malmö, så tar vi en sittning på Bullen. Både Bernard och Staropramen på fat!

  3. Harald skriver:

   Det ser jag fram emot!

   Och jag ser fram emot att bolaget tar in Bernard i standardsortimentet, det är ett mycket bra bryggeri. Jag tog upp det med en tjeckisk kollega för ett tag sedan och ansåg att bryggeriet var ett av de bästa de har. Det säger inte lite.

  4. Bullex skriver:

   Jag tycker det är bra gjort av stockholmarna. Vissa plockar undan sina ölburkar genom att slänga dem i soptunnor. Det tycker jag är dumt. Om man bara låter dem ligga i en så prydlig liten samling som stockholmarna gjort så är det lätt för en förbivandrande att plocka med sig dem för att tjäna en snabb femma. Hur många gånger har man inte sett någon fattig men flitig gräva i soptunnor för att folk slängt sina burkar där. De skall ju återvinnas inte slängas. Om man inte kan återvinna själv – låt någon annan göra det!

  Kommentera