• Hem
 • RSS
 •  

  KFF-MFF

  Om det varit hockey tror jag det kommit att kallas Hawaiihockey.

  Jag nöjer mig med att vi hade två anfallare som presterade. Lite som när Skoog och Ijeh härjade! Nu struntar jag i resultatet eftersom det var av ringa betydelse men är självklart besviken efter en snöplig förlust!

  Nu är det 2010 som gäller!

  Då jäklar!

  10 svar till “KFF-MFF”

  1. Pontus skriver:

   Sven,

   Är du på riktigt? Är du säker på att du inte får betalt av MFF:s styrelse? Du har tjatat hela säsongen om en topp 4 placering och nu när man har chansen och missar den är det helt okej? Och hur många år i rad har du sagt nästa år? 4-5? Det är precis som förra året, styrelsen klarar sig precis och kommer nu att försöka tysta ner ett nytt fiaskoår och hoppas på bättre resultat nästa år utan att behöva göra något. Ibland är det väldigt jobbigt att hålla på MFF…

  2. Emil skriver:

   Aja, 5:a eller 8:a är en viss skillnad. Inte bra något av dem, men 5:a är nära målsättningen i varje fall.

  3. staffan skriver:

   Är du född optimist? Ditt inlägg kunde ha varit skrivit de senaste åren vid samma tid.
   Dock medger jag att de senaste 10 matcherna sett bra ut. Får dom bara behålla
   truppen intakt, kan det bli ett trevligt jubileumsår.
   Nu lägger vi fotbollen bakom oss och lägger vårt krut på MIF.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Om optimist betyder att jag hoppas på ett bättre år nästa år, ja då är jag optimist. Jasg gör ingen närmare analys av vad som gått snett. Det finns så många andra förslag på det.
   Jag kan inte lägga krut på MIF för jag har inget krut till övers för MIF. Hockey förstår jag än mindre än vad jag förstår fotboll. Önskar jag hade ett sånt intresse. Nu blir det Kombihallaen och Atleticum. Jag hade hoppats på ett par träningsmatcher innan vinteruppehållet men så blir det nog inte.

  5. svenliljegrensr skriver:

   Pontus/
   Jodå, jag är på riktigt.
   Varför skulle MFF betala mig nåt. Fattar inte vad du menar. Du tilltror mig alldeles för stort inflytande om du tror att det jag skriver har någon inverkan på hur MFF uppfattas.
   Jag har sagt nästa år varje år vi inte tagit guld. Det måste jag väl kunna göra. Jag är ju inte ensam om en sådan förhoppning.
   Du som jag kan vi ju bara sitta på sidan och hoppas. Inget jag säger, skriver eller gör kan ändra ett enda dugg. Möjligen en röst på årsmötet i bästa fall.
   Och ja, det är jobbigt att vara mffare, och det har det varit i många, många år, 20 närmare bestämt, med ett lysande undantag 2004.

  6. Pontus skriver:

   Sven,

   Du får ursäkta om jag överdrev inlägget igår, men jag har aldrig varit så frustrerad över en match som jag var igår. Och när jag är frustrerad orkar jag bara inte med optimister.
   Men såhär i efterhand ifrågasätter jag starkt våra tränares kompetens. Det känns nästan som om de är bottenlagstränare i ett lag som har ambitioner att vara ett topplag. Hur de efter GAIS-matchen kan gå ut och säga att de är helnöjda med spelet och hylla GAIS försvarsspel är ett mysterium för mig. Och när vi vill hålla en ledning mot Kalmar borta väljer de att sätta Daniel Larsson på yttermittfältet och Wilton som offensiv mitt! Hur tänkte de då? Alla tre ovan nämnda har ju varit fullständigt usla när de spelat någon annan stans än på topp! Det gick ju så långt att ordförande fick säga åt dom hur de skulle spela! Det enda man kan hoppas på nu är att vi får in en manager som styr upp skutan och att Rolle-Gren håller sig till att endast träna laget.

  7. Hans O skriver:

   Sven går maktens ärenden med mössan i handen.

  8. Runar skriver:

   Sven, intressant att du gör jämförelsen! Jag har sagt detta till många!

   Nigerian+Göteborgare!

   That’s the way to go!

  9. svenliljegrensr skriver:

   Hans/
   Du har mail eftersom din kommentar inte går att bemöta på bloggen.

  10. Jan Westergren skriver:

   Stanna upp!
   Att MFF börjar göra mål är fantastiskt. Pågarna har ryckt upp sej. Ni som har chans att påverka kräv att ledningen håller kvar de som kan tänkas ge sej iväg. Lägg pengarna på detta istället för att köpa spelare som kan vara hur bra som helst men som kommer att ha svårt att passa in i MFF. Det tar en evighet innan de levererar. Nu efter en evighet levererar Ofere, Larsson m.fl. Det kan räcka långt 2010

   1910

  Kommentera