• Hem
 • RSS
 •  

  Inför sista allsvenska matchen för säsongen.

  Imorgon kommer BP på besök för avslutningsmatchen mot Malmö FF.  Inget annat än seger är tåånkbart i min värld. Jag hoppas att målfesten fortsätter gärna med våra två anfallare i huvudrollen. Ofere fick en smäll på träningen så kanske vi får se Wilton på topp. I övrigt gissar jag på samma uppställning från start och med ett par överraskningar på bänken. Alex kanske? I vilket fall som helst så tror jag på 4-1 eller 4-0- Försvaret gör inte samma misstag som senast mot KFF. Tränarna har lärt läxan!

  En annan sak. Jag hade gärna sett ett patr träningsmatcher under november månad! Mot så bra motstånd man nu kan hitta här eller ute nånstans. Låt ungtupparna känna på lite motstånd och testa vad de går för. De får chansen attr visa sig och tränarna får möjlighet att se dem i kommande konstellationer.

  2 svar till “Inför sista allsvenska matchen för säsongen.”

  1. Dave skriver:

   Egentligen vem bryr sej vad de blir idag resultat mässigt?Av dom ca 10-12tusen på läktaren (p.g.a. fribiljetter i massor)så bryr sej inte många mer nu!Ännu en säsong till spillo,inget SM-guld för P-16,Juniorer o U21-laget heller-Nattsvart är ordet fotbollsmässigt för MFF i år igen!Rollegren 2år nu av total fiasko,vi har många unga ”lovande”spelare,men vi är MFF vi ska precis som FCK i Köpenhamn tillhöra topp 4 varje år o inget annat!Tack för ordet…

  2. svenliljegrensr skriver:

   Jag blir förvånad om det blir mer än 10.000 på läktaren idag

  Kommentera