• Hem
 • RSS
 •  

  MFF

  Nu kommer det snart att hända något i MFF. Det är snart nytt år och det kan inte vara så att det inte kommer att ske förändringar i lagorganisationen utöver vad vi redan sett. Alltifrån tränare, lagledare, till yngste spelare i truppen. Jag är väldigt nyfiken och funderar  över vad som kommer att hända!

  På målvaktssidan har klubben full besättning Det man kan undra över är Dahlin. Är han i fullt fysiskt skick är han en stark försteman och samtidigt en spelare som naturligtvis är intressant för klubbar på annat håll. Nu tror jag att MFF får behålla honom, även om han är i full swing, men han är så bra att han självklart dragit uppmärksamheten till sig. Om, jag säger om, det skulle inträffa att han försvinner, måste laget förstärkas. Dejan behöver nog ett eller ett par år till innan han är klar för förstapositionen. Dusan och Dejan räcker inte. Vem kommer i en sån situation. Är Fredrik Persson en tänkbar kandidat?

  Återkommer till backlinjen!

  11 svar till “MFF”

  1. Jörgen skriver:

   Jag vet att Fritz är en av dina gamla favoriter men hoppas att vi inte går på den niten en gång till, efter hans förra sejour med bisarra lönekrav och med skadehistoriken sedan dess.
   Men jag är livrädd för Dahlins ryggproblem… visar det sig att han inte håller kan han vara ett av de scoutingansvarigas största fiaskon i modern tid.

  2. Sven skriver:

   Jörgen/
   Menar du att Dahlin var skadad när han kom??

  3. Jörgen skriver:

   Nej det menar jag inte, det vet jag inget om. Men det har ju framkommit att det är en diskskada som uppstått av han har för svaga mag/rygg-muskler i förhållande till längd och vikt, alltså ingen tillfällig smäll från en tränings- eller matchsituation.
   Risken finns alltså att vi har värvat en målvakt med en kronisk ryggskada.

  4. Sven skriver:

   En disk går att operera vilket man signalerat att man skulle. De brukar bli bra, så jag väljer att se optimistiskt på Johans möjligheter och jag hoppas och tror att han står i buren när det börjjar igen.
   Vad jag menade var att han är en så bra målvakt att risken att han försvinner som utlandsproffs är tänkbar.

   ”de scoutingansvarigas största fiaskon i modern tid.” När börjar modern tid? Före eller efter Raoul? :-)

  5. Jörgen skriver:

   Håller helt med om hans kvaliteter, för första gången på väldigt länge känns det som att vi har en målvakt som utstrålar trygghet.

   Modern tid börjar i MFF:s fall – enligt mig – åren 1999-2001 med degraderingen till SE, skapandet av nätverket, återkomsten till AS och byggandet av den moderna och professionella organisationen kring såväl det sportsliga som marknadsmässiga.

   Och jag hävdar att Raoul var bättre än sitt rykte och förtjänade ett bättre öde i MFF!

  6. Sven skriver:

   Håller med ang Raoul!

  7. Kalle skriver:

   Hade Göken lyft lite mer skrot under i sin tid hos oss hade han kanske lyckats lite bättre…

  8. svenliljegrensr skriver:

   Kalle/
   Han gick upp med 5 kg muskler under sin tid i MFF. Han vägde 88/89 när han kom. han kände sig tung och orörlig.
   /man ser olika på sakerna! :-)

  9. Kalle skriver:

   Jag skämtade bara! Trodde det skulle framgå även utan 😉

   :-)

   Jag har hört stories om hur han bad Åkerby om att få slippa lyfta skrot.

  10. P-A Winberg skriver:

   Hanteringen av Raoul Kouakou och hur vi utnyttjade hans kvalitéer och potentiial lämnar mycke att önska! Rysligt dåligt skött och jag hoppas Åkeby tills tids anda kommer att ha dåligt samvete över hur han missbrukade honom.

   Den pågen hade kunnat bli hur bra som helst!

  11. Marcus skriver:

   Johan frisk är viktigaste i hela MFF, vilken skilnad det varit med honom och tidigare målvakter. Personligen hoppas jag att Dejan ska vara redo för 2:a platsen i år och snart vara ”klar” att vara 1:a. Det kan bli något riktigt bra av den pågen.

  Kommentera