• Hem
 • RSS
 •  

  Backlinjen 2010

  Stenström, Sudic, Halsti, Ricardinho.

  Så vill jag jag att årets backlinje skall formeras framför Dahlin. Sudic visade i år att det visst går att promovera unga spelare. Vi har sett det hos andra klubbar och jag tror att Filip är mogen att ta steget och ersätta Ulrich som naturligtvis fortfarande är en tillgång i truppen. Sen är det inte omöjligt att Robert Åhman -Persson också kan konkurrera om en plats. Daniel Andersson har dessutom förklarat att han kan tänka sig ett steg ner i banan.Det har uttryckts tvivel på om han kan bli en fullgod back. Sådana tvivel hyser inte jag. Jag tvivlar däremot på ett det kommer ett mittbacksförvärv. Borg borde haft klart med det nu!

  På tal om  Hasse så är han inne på upploppet nu. Sista dagarna som sportchef i MFF jag tycker det är tråkigt. Hasse har varit en stor tillgång under sin tid i MFF:s organisation i olika funktioner.

  Tack för det Hasse!

  Alternativ backlinje

  Halsti, Sudic, Daniel, Ricardinho

  Sen får vi se hur det blir när det sätter igång.!!

  5 svar till “Backlinjen 2010”

  1. Johnnie Wikbourn skriver:

   En bra backlinje med riktigt kvicka ytterbackar(den första alltså).

  2. starke Arvid skriver:

   God fortsättning!

   Är inte en skadefri Miljan Mutavdzic att föredra framför t e x Halsti? Förvisso har vi bara fått se honom på fjolårets försäsongsträning och säsongspremiären men det lämnade väl inga frågetecken om hans kvaliteter, eller?

  3. svenliljegrensr skriver:

   Starke Arvid/
   Möjligt även om haan köptes som mittfältare.. Men du pekkar på en intressant sak. Vi har spelare som jag tror kan vara användbara på olika positioner.

   Min uppställning kommer att bli en 442-variant.

  4. Lasse skriver:

   Hej Sven
   Ser helst att vi använder vår landslagsmittfälare Daniel Andersson på mitten. Få lag som har en sådan defgensiv kapacitet som vi har på mitten. Mittbackar är betydligt lättare att hitta. Halsti/Sudic låter bra. Förutom våra defensiva mittfältare som Miljan och Daniel som kan tänkas ersätta vid skada så bör vi har en naturlig sådan i vår trupp också. Hoppas vi fär en gång skull kan få ha vårt lag intakt

  5. svenliljegrensr skriver:

   Håller med dig i princip. Vad gäller Miljan så kan man ju hoppas att han klarar av att komma tillbaka med full kraft. Det var väl andra korsbandsskada så han har rutin på rehab. Han är väl f ö utpräglad tvåvägsmittfältare.

  Kommentera