• Hem
 • RSS
 •  

  Det närmar sig.

  Vad tänker jag på? Jo, på det med stort intresse emotsedda tillkännagivandet av

  valberedningen i MFF:s

  tillkännagivande av nomineringarna till styrelse för MFF i de delar det är nyval. Sällan har jag varit så nyfiken på nomineringarna. De krafter, FG och möjligen någon mer, MFF-vänner som verkar för en förändring måste ju vid detta laget ha nominerat sina förslag och valberedningen har ett styvt jobb om jag förstått saken rätt. Inte för att jag vet men förslaget lär väl tillkännages i halva januari.

  2 svar till “Det närmar sig.”

  1. Harald skriver:

   Det vore klokt att inleda en omdaing av styrelsen NU. En sansad omdaning av styrelsen skulle lugna oppositionen till en del. Det är bättre att avgå än att avsättas. Det värsta alternativet är att med trix eliminera en stark opposition.Då kan det spåra ut.

   Madsen bör som en del i omdaningen annonsera redan nu att detta är den sista gången han är uppe till omval. Senast 2011 ska det vara hedersläktarens gubbhylla som gäller för hans del.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Vi ser lika på saken

  Kommentera