• Hem
 • RSS
 •  

  Ny röra i MFF

  Aldrig får man vara riktigt glad när man är MFF:are. Nu har det genom en artikel där Patrik Andersson ger sin syn på vad som förekommit i den process somså småningom kunde fört  fram till ett jobb som sportchef i MFF. Patrik ville genom intervjun ”lägga korten på bordet”. Nu är detta gjort och sen kom också Pelle Svenssons mail till Patrik på sportsidan i SDS idag. Jag kan förstå att Patrik ger intervjun för att förtydliga och inte i efterhand komma med uttalanden som kan tolkas som ”de är sura som räven sa om rönnbären”.

  Man brukar tala om win-win situationer, men här har vi en lose-lose-lose situation.

  Utan att gå in på enskildheter, så hade man ju hoppats att en process av detta slaget aldrig skulle uppstå. Någonstans på vägen har det uppstått missförstånd, och även om jag har en del information så saknar jag en del för att jag skall få dit sista biten i pusslet. Nu har vi kommit till en punkt där alla misstror alla och det som gör mig mest illa berörd är att det är MFF som förening som tar mest skada. Det stör mig kolossalt.

  Jag hade verkligen velat se Patrik i en för honom passande roll i MFF, vilket ju överensstämmer med den syn föreningens VD också haft. Någonstans på vägen gick det fel. Om jag kunde bara kunde räkna ut var.

  Pelle Svensson verkar ju av något skäl handskats ovarsamt med sanningen under resans gång Om det stämmer så är det ju mycket beklagligt. För mig är det viktigt att kunna lita på att föreningens företrädare spelar rent spel.

  8 svar till “Ny röra i MFF”

  1. staffan skriver:

   För utomstående verkar det vara två falanger i toppen.
   Varför svarar inte BM? Han brukar inte vara tyst.
   Är det en konflikt mellan BM och Pelle?
   Har Pelle lovat PA mer än styrelsen tänkt sig, för snabbt?
   MFF måste upp med alla kort innan årsmötet.
   EP måste vända sig i graven. Bråken tar ju aldrig slut.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Nu gör Bengt det alla efterlyxt, nämligen är ordförande och uttalar sig inte.
   Det är bra tycker jag!

  3. Thomas Ivarsson skriver:

   Den enda förklaringen jag tycker verka vettig är att det har blivi ett missförstånd mellan Pelle och Patrik.

   Eller så har Pellle, som VD, trott att han kan styra och ställa över anställningar, vilket är det normala ansvaret för en VD.

   I den något oklara rollen mellan den nya VD:n och den tidigare styrelsen, en styrelse som själv tog beslut över anställningar, blev det kanske knas?

   Klart att Patrik hade varit en tillgång för MFF i någon roll men jag kan erkänna att även jag inte ser en kristallklar uppgift för honom.

  4. Robert skriver:

   En fjäder blir en höna, men stormen i detta vattenglaset drar också över. Synd att SDS lyckats utnyttja PA till att äntligen få bevisa att man hade rätt i sin artikel för mer än ett år sedan. Det var nog det egentliga syftet.

  5. Sven skriver:

   Ja frågan är ju om de hade rätt.. :-)

  6. Garpe skriver:

   Patrik var en fantastisk spelare men som ledare ser jag honom nog alltför surmulen och barnslig. Jag har nog också svårt att se en tung uppgift för Patrik i föreningen.

  7. Thomas Ivarsson skriver:

   hehe, Garpen är Garp. Det är en sågning som jag inte håller med om

  8. […] Var är Patrik då, hojtas det i kommentatorsfälten? Organisationsplaner läggs inte efter person, utan efter funktion. Patrk Andersson var en lysande spelare och kan bli en lika lysande tränare, men han har ännu inte kompetensen för att ta något av ovanstående jobb. MFF-hjärta räcker inte. […]

  Kommentera