• Hem
 • RSS
 •  

  Första numret.

  I år avstår jag från prenumerationen på fotbollsmagasinet ”Offside” till förmån för en populärvetenskaplig tidskrift. Först hade jag tänkt mig ”Illustrerad Vetenskap” men fastnade för ”Allt om Historia”. Varför? Jag är väldigt intresserad av historia och här presenteras historia  i lagom långa historiska artiklar. Många korta notiser om alla möjliga historiska episoder och kuriosa. Jag känner ibland att dessa skrifter kanske inte håller någon högre vetenskaplig nivå, men det roar mig att läsa om, som i första numret som kom igår, Katarina den stora av Ryssland. Underhållande och lättläst.

  Jag låter mig roas och får uppslag till personer och ämnen att googla på.

  4 svar till “Första numret.”

  1. staffaner skriver:

   Sven
   Min son har prenumererat på tidningen i nästan 10 år.
   Du kommer inte att bli besviken.
   God läsning

  2. Michael skriver:

   Heeelt makalöst att avstå Offside.

   Det är mycket möjligt den bästa läsningen man kan få!

  3. Fredrik skriver:

   Ajajaj… Säga upp offside?

  4. svenliljegrensr skriver:

   Ha, ha! För lite MFF:

  Kommentera