• Hem
 • RSS
 •  

  Så är det över

  MFF:s årsmöte iubileumsåret är i hamn. Under ordnade former genomfördes mötet under ledning av den rutinerade, minst sagt, Nils Yngvesson. Vilken virtuos med klubban.

  En honnör till valberedningen som genomfört sitt arbete på ett föredömligt sätt. Dessutom har styrelsen förnyats delvis p g a att medlemsdemokratin fungerat.En vital förening går in i sitt andra århundrade!

  3 svar till “Så är det över”

  1. Skruvdobb skriver:

   Ett väldigt bra årsmöte som leddes med en fast hand av Nisse. Jag hade inte bestämt mig för hur jag skulle rösta innan årsmötet men efter Per Ågrens redogörelse och kandidaterna presenterat sig så känndes Carina helt rätt.
   Hoppas vi blir lika många nästa år!

  2. svenliljegrensr skriver:

   Iag tror att det var många som agerad som du. Ågrens redogörelse ingav stort förtroende.
   Om iag får gissa så tror ag att Bengt kunde suttit ett år till. Nu vald han annorlunda och nu hoppas vi på ett förnyelsen skall bli vad vi hoppas på

  3. Per Mix skriver:

   Det blev en bra styrelse enligt mig. Nu tittar vi framåt, jag tror att styrelsen redan nu fått den föryngring som ändå kommit inom ett á två år. Den operativa ledningen och organisationen idag är helt och hållet annorlunda mot för några år sen, Pelle och de som hjälpt till med det arbetet är värda en stor eloge.

   Nu gäller för spelarna att få ut på planen det spel som de har inom sig. Det gäller för Rolle (och Clotet) att omsätta idéerna i verkligheten. Sen ska vi absolut vara med där uppe. Fungerar stadion som den inteäkts- och vinsgenerator som den har möjlighet till så kommer vi inom inte allt för lång tid att se ett ”tokdominant” MFF.

  Kommentera