• Hem
 • RSS
 •  

  Inte alls kul!

  I sånt väder som vi har nu i Malmö vill ag inte gå ut överhuvudtaget. Satt för en stund sedan och läste i en bok, kastar en blick ut genom fönstret och ser att det snöar ”lappvantar”  Det är så oerhört tröttsamt. Normalt sett kommer våren till Malmö den 22:dre februari och idag är det dn 23:de. ag vet att det tar slut detta elände,men före den första mars är det knappast snöfritt.

  Ett av de värsta snöoväder ag varit med om var dn 13:de april 1966 Vi bodde då i Åstorp och körde därifrån till Borrby. En ”mardröm”!

  Den senaste ”mardrömmen” var i årsskiftet siuttionio/åtttio. Sista bilen ut på Österlen och sedan insnöad där i fyra dagar över nyåret.

  För ett par år sedan var iag i Rio, Brasilien över Karnevalen, ungefär vid den här tiden. Det var bättre. Tack än en gång Lars Uno .! Hoppas du har det skönt på Bali eller Thailand eller var du nu är!

  Tvungen att få ut det!

  Ian, lycka till i ”Öppet spår”. Sälv skall iag på en snömatch imorgon på Malmö IP. MFF fyller 100 år och den matchen på födelsedagen får man inte missa.

  3 svar till “Inte alls kul!”

  1. Johan skriver:

   Njut av de vackra vinterdagarna!
   Tids nog kommer våren.
   Snart börjar ”bekvämlighetsligan” gnälla över att det är för varmt.
   Apropå temperatur så har den trevlige kebabförsäljarenpå Lorensborgsgatan en teori om att dagens MFF A-lag spelar sämre när det är värme och bättre när det är kyligare.
   Jag tar gärna 12 månaders kyla och ”Guldet himm till Malmö”.
   Är det taget Sven?

  2. svenliljegrensr skriver:

   Taget, alla dar i veckan!!

  3. Lars Uno skriver:

   Hej Sven.

   Tack själv, tillsammans med Rolf så gjorde vi oförglömlig resa och utan er hade det inte varit i närheten så trevligt.
   Ha de

  Kommentera