• Hem
 • RSS
 •  

  En liten överraskning

  Jag hade kontakt med Patrik Andersson för en stund sedan. Hans entré i LdB kommer mig att fundera över att börja titta på damfotboll. Jag har bara 300 meter till IP. Jag tror Patrik kan sätta en prägel på laget/föreningen. Min beundran för Patrik kommer att få mig att hitta till IP.Trodde aldrig jag skulle säga det!

  10 svar till “En liten överraskning”

  1. Jörgen skriver:

   Jag brukar se ett par-tre av damernas hemmamatcher varje år. Det är riktigt trevligt, tror inte du kommer att ångra ifall du gör ett besök – PA eller ej.

  2. Johan skriver:

   Begreppet kulturkrock ges ytterligare ett ansikte.

  3. Micke skriver:

   Tycker ärligt talat det känns lite patetiskt och som att han ”hämnas” lite på MFF för att han inte fick någon roll där.
   Bättre han hade satsat på en tränarkarriär för fullt och då hade han säkert haft en rejäl chans att få träna MFF om ett par år. Nu kan man ju fundera på vad han ska göra för damfotbollen??

   Slöseri med en bra resurs.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Jag tror att patrik ser möjligheten att agera i en ny omgivning. Styrelse rutin och annat tror jag han värderar när han tar uppgiften. han gör rätt. Det6 kommer efterhand att leda in i MFF om han vill. Det känner jag mig ganska säker på.

  5. Jörgen skriver:

   Sven
   huruvida det leder in i MFF eller ej är väl inte så mycket en fråga om vad Patrik vill utan snarare vad MFF vill, det har väl blivit ganska tydligt under den senaste tiden.

   Johan,
   Hur då? Utveckla gärna dina tankar kring detta.

  6. svenliljegrensr skriver:

   MFF har inte stängt några dörrar vad gäller Patrik. Tror du det tror du nog fel.

  7. Jörgen skriver:

   Jag bara konstaterar att efter flera år av ivrigt signalerande att han vill in i organisationen så har Patrik fortfarande ingen roll i MFF.
   Din tolkning av detta är att dörren står öppen.
   Min tolkning är att om MFF hade velat ha in honom så hade han varit där för länge sedan.

  8. Sven skriver:

   Jag tror mig veta att inga dörrar är stängda. Inget kommer nu, men i en framtid är det inte alls omöjligt med PA i MFF.

  9. Johan skriver:

   Jörgen.
   Jag ser på dina inlägg att du inte har bilden riktig klar.
   Re: KK
   Patrik har vunnit Champions League med FC Bayern och avgjort Bundesliga.
   Hemmaort: München.
   Medspelare: Effenberg mfl.
   LdB är fortfarande mer kräm än genuin vinnarskalle.
   Ser fram mot ditt motargument där du tvinnar ihop dessa två kulturer.

  10. Jörgen skriver:

   Jag är inte så mycket ute efter att leta motargument, ville mest veta hur du tänker. Vissa ledtrådar går ju att hitta i ditt fragmentariska klotter, även om jag inte fattar vad du menar med ”KK” och bara kan gissa mig till vad du avser med ”kräm”. Ursäkta om jag är trög.

   Att komplettera en förening, där de ekonomiska musklerna och den idrottsliga kompetensen redan finns, med en tvättäkta vinnarskalle låter i min värld inte som en kulturkrock, utan snarare som ett genomtänkt steg i rätt riktning.

  Kommentera