• Hem
 • RSS
 •  

  Skype + körkort i Thailand!

  Nu har jag blivit helt modern. Jag har numera Skype med video. Pratade just med Lasse i Hua Hin(?). Han berättade att han tagit thailändskt körkort. En historia som fick mig att skratta på riktigt. Jag hoppas han kan berätta om det i kommentarfältet. Den är värd att berättas för många. Man måste ha körkort i landet för att få köra om man inte använder hyrbil! Han tog både för bil och ”moppe”.

  Kom igen Lasse!

  4 svar till “Skype + körkort i Thailand!”

  1. Simon Pålsson skriver:

   Skype låter förträffligt trevligt. En underbar tjänst faktiskt. Har ringt hem till farmorn min när jag var ute och for, så du kan alltså ringa till vanliga telefoner också!

   Vad sägs om att adda mig, dalilsimx11 heter jag.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Om man skaffar Skype Credit. Väl?

  3. Simon Pålsson skriver:

   Jo, det stämmer. Men man har ett ”prova på-samtal”, vilket jag utnyttjade från Vietnam till min farmor. Samtal i 10 minuter ungefär, flöt på smidigt och kostade alltså ingenting. Är dåligt insatt på vad skype credit kostar dock.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Simon/
   Du ligger i min kontaktlista nu.

  Kommentera