• Hem
 • RSS
 •  

  Reviderat tips

  Innan söndag kommer ett reviderat allsvenskt tips. Ett par saker har hänt, och något till kommer säkert att hända, som gör att jag kommer att ändra på någon eller några positioner i tabellen.
  Som vanligt börjar mina premiärnerver spöka. Resan till gaismatchen skall bli väldigt spännande.
  Någon påpekade på ett forum att MFF haft lite tur i lottningen. De första bortamatcherna kommer av allt att döma att spelas på planer som är fullt godtagbara. Vår egen förstås, men även premiären mot Gais verkar ju bli okej.Sen plast som ju är att föredra framför ”fotbollsåkrar”.

  3 svar till “Reviderat tips”

  1. Eddy skriver:

   Om du flyttar upp MFF i tabellen så kommer jag bli väldigt nyfiken på vad för info du sitter inne med…;)

  2. Per Mix skriver:

   ICA som varit extremt starka på försäsongen måste ändå vara storfavoriter, men de är lika skadekänsliga som alla andra så klart. Hysén som är oersättlig för dem har ju faktiskt haft skadeproblem till och från under sin karriär och har även haft lite känningar i år.

   Jag ar för en gång skull svårt att se oss med där uppe, det har vi helt enkelt inte spetskvalitet i truppen till enligt mig. Förhoppningsvis kommer Clotet att se till att vi drillar de unga i teknik och speluppfattning som de blir drillade i Spanien. Men tills dess att det slår igenom så har vi en för ung trupp helt enkelt.

  3. Eddy skriver:

   Kom på en sak som bör förändra tabellen. Dembo ska ju bli kapten i DIF, dem åker nog ur iår…

  Kommentera