• Hem
 • RSS
 •  

  Sommarstugesäsongen har börjat.

  Idag har tecknen på vår och försommar visat sig, eller snarare hört av sig i form av göken och näktergalen. Det växer och frodas på alla håll och kanter och Ingrid gläds över att få ta hand om allt det som skall vara kvar och det som skall rensas bort.

  Själv våndas jag över ett par projekt som skall påbörjas. Huset skall målas, och en ytterdörr skall slipas ner och lackas i ett par omgångar. För en som jag som har, när det gäller sådana arbeten, tummen mitt i näven innebär det ångest i ganska stor omfattning. Mitt tålamod är väldigt begränsat när det gäller sånt!

  Utöver det har vi en plastbåt vars årtullar måste lagas annars kommer den inte sjön i år heller. Motorn har vi haft i 6 år. Den har gått max 10 timmar. Kanske dags för service?

  En del av redskapsskjulet måste åtgärdas. Lite panel som måste bytas ut!

  Så ni ser, sommarstuga är ingen barnlek för den som inte har gott handlag med hammare, mejslar och penslar.

  Det finns säkert någon som ler åt mitt bryderi men åter någon som känner igen sig. Jag är antagligen inte ensam.

  Kommentera