• Hem
  • RSS
  •  

    På Limhamn

    Idag hade jag anledning att ta mig ut till Ön på Limhamn på cykel. ”Min doktor” har sin mottagning i ett hus på Sundskajen. Jag var ute i god tid så jag tog mig till rökeriets servering och inmundigade en skiva grovt bröd med stekt sill och en senapssås och tunnskivad lök. Det blir inte bättre än så. Jag kunde sitta ute i soldiset. Jag tog en tur ut bland hoddorna och då såg jag denna vackra syn! Rätt färg och flagga! Någon sade att det var en fiskare Lövstedt som har bygget. När jag sen stannade vid ”korvaludan” på vägen ut till Sundskajen för att köpa en dricka visade det sig att innehavaren var en ljusblå man han också. Ett långt samtal om MFF. Alltid kul med såna möten. Det som skvallrade om att han var mffare var en MFF-dekal inne i ”ludan”

    För övrigt är ”min doktor” lite blå han också! Han är dansk så han har sina starkaste sympatier på annat håll egentligen!

    Kommentera