• Hem
 • RSS
 •  

  Tröttsamt, överhövan tröttsamt.

  Nu skriver vi 27 maj. Jag har tröttnat på vädret eller är det kanske klimatet. Strunt samma. En enda dag som påminner om sommar, kan jag komma på att det varit hittills..

  I år har jag bestämt mig för att ge golfen en chans till. Årsavgiften är betald, klubborna och skorna är i ordning. Nu väntar jag bara på lämpligt väder. Jag spelar bara golf när man utan vidare kan spela i shorts även om jag inte väljer det plagget. Sista nian i höstas lovade gott så jag har haft gott hopp om ett antal trevliga rundor.

  Jag har också föresatt mig att sätta min båt i sjön. Inte det heller har blivit av. Det hänger i o f s på att en mindre reparation av en årtull måste göras. Har sett fram emot att dra ut på Västra Ringsjön med min 2.2 hästars Suzuki! Nån som vill åka vattenskidor?:-)

  Exteriör vid stugan

  Kommentera