• Hem
 • RSS
 •  

  I morgon bär det iväg till Stockholm.

  Imorgon kör vi till Stockholm för att träffa de nyblivna föräldrarna och Iris förstås. Det har varit en lång vecka av längtan efter att få se underverket. Bilder och filmsnuttar kan inte ersätta det första mötet!

  2 svar till “I morgon bär det iväg till Stockholm.”

  1. Inge Blombergs gräddbullar skriver:

   Som en fader,så glömmer man inte första mötet med sina barn,fantastisk känsla och första mötet med mor & far föräldrar och barnen är en stor stund.Trevlig resa,kör försiktigt och vem vet kanske är jag i bilen framför eller bakom dig på E 4 an i de Småländska skogarna :)

  2. svenliljegrensr skriver:

   Inge/
   Det var ett fantastiskt möte med den lilla. Iris är bedårande! Det blir snart en ännu en tur till Stocksholm!

  Kommentera