• Hem
 • RSS
 •  

  Besked från ordföranden.

  Idag tar MFF:s ordförande Håkan Jeppsson kål på de mina  förväntningar på förstärkningar i sommar. Han antyder också att marknaden för försäljningar är kall. Det kan betyda att MFF får behålla laget intakt i marschen mot det Allsvenska guldet i höst. Det kan jag tycka är bra.

  Guldet skall glimma där det hör himma!

  6 svar till “Besked från ordföranden.”

  1. Harald skriver:

   Truppen håller. Dessutom är klubben i en ekonomiskt känslig sits, kapitalet är bundet i stadion. Det skulle vara fantastiskt om vi tog guld utan att ha tokköpt.

  2. Per Mix skriver:

   Det blir extremt få övergångar under uppehållet i år. Vi kan ju lugnt räkna bort Grekiska klubbar som köpare, detsamma torde gälla för Portugal som nästan är i grekklass vad gäller sumpig ekonomi.

   Spanien kör ett rejält åtstramningsprogem och indragen köpkraft måste rimigen slå även på fotbollsklubbarnas ekonomi. England har en genomusel ekonomi och Frankrike inte mycket bättre.

  3. Runar skriver:

   Per Mix, sant!
   Inte nog med att europeiska klubbar inte kan tokköpa allsvenska spelare. Det sägs att många måste sälja för att minska lönekostnader och frigöra kapital…

   Det vore sjukt bra om vi bara kunde ha exakt samma trupp i höst. Inget sälj – inga köp

  4. Per Mix skriver:

   Runar

   Den ende som jag tror kommer att säljas äår väl Ofere. han vill ju ut i Europa och kontraktet går ut efter hösten. Ska vi få någon krona för honom så måste han säljas nu. Alternativet är att ge honom ett så bra bud att han stannar ytterligare ett år.

   Han borde förstå att hans skada gör honom ganska ointressant just nu och får han ingen speltid i MFF under hösten (Lex Sankan) så är intresset för honom ganska ljumt skulle jag tro.

  5. svenliljegrensr skriver:

   Risken att han försvinner graderas till 50/50 enligt en vanligtvis välinformerad källa.

  6. Per Mix skriver:

   De 50 % att han lämnar beror väl på att han vill lämna och klubben vill få betalt. De 50 % att han stannar beror säkert på hans skada och att de potentiella köparna är försiktiga och håller hårt i plånboken just nu.

   Säljs Ofere finns kanske en hygglig möjlighet att det inte var sista gången José Luis Reyes var och hälsade på hos oss.

   På sikt kommer Giche att lämna, men jag hoppas att det är ett kvar tills dess. DL lär också få tillfälle att prova vingarna utanför Sverige så småningom. När nu båda dessa är lanslagsmän så stiger plötsligt såväl intresse som prislapp.

  Kommentera