• Hem
 • RSS
 •  

  Sommar.

  Idag har jag suttit i shorts och solat min bleka lekamen. Detta till förfång för det arbete med målning och dylikt värv som jag har framför mig. Men jag har många sommardagar framför mig då solen inte lyser som jag kan ge mig på de arbetsuppgifter som ligger framför mig.
  Vår ytterdörr är av teak, och det är säkert 7-8 år sedan jag oljade den. Resultatet blev sådär, så nu måste det göras om. Som en förberedelse åkte jag till Otto Ohlsson i Stehag, en byggmarknad med mycket bra service. Där fick jag goda råd. ”Två dagars arbete så har du Stehags snyggaste dörr!”

  Såhär ser den ut nu!

  Teak(?)dörren.

  Teak(?)dörren Det skall bli spännande att se hur det slutar.

  Detta är det ”lilla” jobbet. Sen är det huset. Framförallt söderväggen. Det är akut!

  2 svar till “Sommar.”

  1. Ted skriver:

   Vill bara hålla med om att personalen på Otto Olsson är både kunnig och väldigt trevlig. Om fotbollssuget inte vill släppa så vill jag välkomna alla läsare till Stehags idrottsplats. Idag (18/6) är det vårens sista match för Seniorerna i div 5. 19:00 mot BK Flagg. Välkommen!

  2. svenliljegrensr skriver:

   Jag har precis lämnat Stehag för Malmö, annars!!!

  Kommentera