• Hem
 • RSS
 •  

  Arbete

  Nu är arbetet med målningen i full gång!

  Nu är arbetet med målningen i full gång!

  Bara man kommer igång såååå…..går det rätt bra! Men jag gillar inte att klänga i stegar. Jag har en svåger som är gammal byggnadsarbetare som säger att;:”Stegar skall man klättra i men inte arbeta från. Bygg en ställning! Ha, ha!! Jag bygga ställning! U must be joking!

  4 svar till “Arbete”

  1. Per Mix skriver:

   Den stegen du använder kan du ju vika ihop till en ställning. Du får väl ta allra översta plankorna med utfälld stege, men det ska inte vara stor del som du inte når från din ”ställning” sen.

   Jag tror att det finns en plattform att fästa på sen är arbetet fem gånger snabbare avklarat. Det är en jäkla skillnad på vilken yta du täcker om du flänger på en stege eller rör dig på en ställning.

   Men snåla inte på plattformen, jag lade en planka som jag förvisso fäste men den blev väldigt instabil ute i ändarna.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Jo det är så den fungerar. Den stegen/ställningen var en bra investering. Men jag når inte ända upp till nocken så jag måste klänga ren stund.

  3. jojje skriver:

   Hoppas du hade en trevlig tågresa hem jag var din tågvärd och jag måste säga att jag gilla dina kläder helt himmelsblå. Ha nu en trevlig helg

  4. svenliljegrensr skriver:

   Alldeles utmärkt Jojje!Detsamma till dig!

  Kommentera