• Hem
 • RSS
 •  

  Med viss bävan.

  Inför matchen på lördag, returmötet mot AIK på hemmaplan, när jag en viss optimism. Jag tror att jag kan sätta mig in i hur det snackas i truppen. Jag ställde en del frågor till Roland Nilsson i ett tidigare inlägg. Jag tror ju inte att coachen läser, så det var mest ett sätt att få ur mig de frågor jag har och de tvivelsmål som finns.

  Nu tror jag att med en ordinarie besättning på innermittfältet så kommer matchen att få ett annat utseende. AIK som är ett betydligt sämre lag än MFF kommer att få jobba väldigt hårt för att ha en möjlighet att upprepa TRIUMFEN FRÅN FÖRRA VECKAN.

  They are doomed” .

  Kross!

  JAG ÄR LITE SUGEN PÅ ATT SÄTTA UPP EN STARTELVA MEN JAG AVSTÅR EFTERSOM TRUPPEN KAN INNEHÅLLA SPELARE SOM INTE ÄR KONTRAKTERADE IDAG!

  Ett svar till “Med viss bävan.”

  1. Lotta skriver:

   å vi missar tillställningen :(

  Kommentera