• Hem
 • RSS
 •  

  ”Studio Banérsgatan”

  10 svar till “”Studio Banérsgatan””

  1. Jag är helt ointresserad av fotboll men tittar då och då in pga av en gammal recension av en korv jag rekommenderade. Stativ är ett hett tips, kan jag tycka som gammal tv-fotograf!

   Fridens!

  2. svenliljegrensr skriver:

   Jag har letat efter ett gammalt stativ på vinden. Nu bullar jag upp med Stora Franska Kokboken på ett pilsnerglas.:-)
   Primitivt på min amatörmässiga nivå!
   Skall bättra mig. Funderar på manuskript nästa gång!

  3. Martin skriver:

   Riktigt bra Sven.
   Om programet blir för långt (över Y-tubes 10 min gräns) varför inte dela in det i två delar? (Lite som en: ”En-Studio-i-blått” Eller ”Euro Talk) Bara en tanke gillar nämligen detta inslaget på din blogg.

  4. snigel skriver:

   Jag gillar din videoblogg Sven. Jag gillar formatet och tror inte du behöver så mycket manus, mera punkter och koll på i vilken ordning du pratar om saker. Ett tips är att slänga in ett återkommande inslag, typ veckans snackis eller nåt. Jag är alltid grymt sugen på ”fem snabba”, sex och jävlit offside och ”Vi tycker om MFF”. Det är alltid intressant att höra vad du har att säga om MFF eftersom du har bra koll på saker och är sansad och klarsynt.

   snigel

  5. Kalle skriver:

   Ser fram emot nya avsnitt av Studio Banérsgatan! Bra jubbat!

  6. buba skriver:

   kul.. inte ofta man kollar så intresserat på en videoblogg :P.. Varför vill du inte säga vem som presterade mindre bra på träningen? Det vill jag veta, kan vara intressant.

  7. svenliljegrensr skriver:

   Buba
   Jag ser helst det positiva i tillvaron och vill inte gnälla i onödan. Om en spelare inte presterar en dag kan det ha många orskaer. Däremot om /han underpresterar över en längre period , säg en vecka, då finns det väl anledning att berätta om det.

  8. Stadiongatan skriver:

   Fint inslag Sven.

   Delar helt din uppfattning om att koncentrera sig på det positiva. Skriver själv aldrig något negativt om en enskild spelare när jag ibland skriver om U-21, U-19 etc. Känns bara onödigt, sånt får tränarna ta med spelarna.

  9. Lars skriver:

   Åter ett kul inslag i tillvaron, manus? nej kör det spontant som du gör, du har säkert stolpar framför dig och det räcker, just dina positiva tankar är för mig som ”himmelsblå” medicin för själen.
   Lars nr.5 i väntan på nästa

  10. Robban skriver:

   Riktigt bra Sven! Du får kanske snart egen ”I studio i blått” ?

  Kommentera