• Hem
 • RSS
 •  

  Fundera

  I förra veckan gjorde jag en insats, i liten omfattning, för min klubb. Jag distribuerade matchaffischer inför gaismatchen efter ett schema jag fick av Peter Åhlander på MFF. Från Triangeln till Centralen. En ringa insats. Jag fick dessutom i uppdrag att hitta nya ställen i mitt närområde, Västra Innerstaden, med omgivningar. I det senare misslyckades jag p g a tidsbrist, men lovar att bättra mig till nästa match.
  Är det någon annan som vill göra en sådan insats så kontakta Peter på MFF!

  4 svar till “Fundera”

  1. Johan skriver:

   Under ca ett års tid har jag satt upp affischer i norra delarna av Skåne. Det går på ett kick och förhopnningsvis kan man locka några personer extra.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Absolut!

  3. P-A Winberg skriver:

   Nästan så jag borde be om en bunke och sätta upp hemma i Danmark. På tiden att danskjävlarna vaknar upp och förstår var det spelas riktigt bra boll 20 minuter från var de bor!

  4. svenliljegrensr skriver:

   Det är ju nytänkande!!

  Kommentera