• Hem
 • RSS
 •  

  Så börjar vi om MFF-Gefle

  Sitter i stugan och gör mig klar för avfärd till Malmö med Pågatåg. Igår åkte jag ”Piraten” till Malmö och ”Eric Persson” tillbaka.

  Idag är sista dagen för som ”Sommarkortet” gäller. Matchen mot Gefle börjar 16.00. Fint, så har man fått tre halvlekar till priset av en. Bara nu regnet håller sig borta. Jag är segersäker igen, men jag vet att när jag sätter mig på tåget så är jag lika nervös som igår.

  ”Ingen himmel är så blå som min”

  3 svar till “Så börjar vi om MFF-Gefle”

  1. Lotta skriver:

   Åsa åkte med Eric Persson in idag och tyckte att det kändes bra. Jag jobbar idag också så MFF får klara sig utan mig..Men det går nog bra!

  2. Micke skriver:

   3 halvlekar för priset av en?? Betalade du inte för två halvlekar? 😉

  3. svenliljegrensr skriver:

   En match tänkte jag å så blev det fel.:-)

  Kommentera