• Hem
 • RSS
 •  

  Telefontrubbel.

  Nu har jag inte haft mobil på en vecka, och det känns ovant. Det kommer att dröja ytterligare en innan jag fär mitt nya operatör ”up and running”. men inte nog med det. De allra flesta av mina många, många nummer i telefonboken är vad jag förstår borta..

  Så föer er som läser här och vill vara i min telefonbok, så skicka namn och nummer till

  svenliljegren@hotmail.com

  Jag vill ju gärna ha era nummer förstår ni väl!:-)

  Mitt nummer kommer fortsättningssvis att vara detjag haft i många år 0705 871714

  3 svar till “Telefontrubbel.”

  1. Magnus Persson skriver:

   Har du blivit av med din gamla telefon rent fysiskt? Om inte så är det inga problem att överföra nummer med hjälp av SIM kortet.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Nä.jag har kvar min gamla telefon och tänker fortsätta använda den. Det som är borta är minneskortet. Jag har enorma problem med överflytten från 3 till Tele2, och mitt upprop är en säkerhetsåtgärd!Jag vill inte om en vecka stå utan hela mitt telefonregister!

  3. Lars Uno skriver:

   Hej Sven.
   +34664335344
   +46708113130
   +66834356070

   Är allt ok med biljetterna?
   Ha det

  Kommentera