• Hem
 • RSS
 •  

  Det händer alltid något.

  • Man bryter av ett ben i handleden och blir gipsad. Fäster inte benbiten under gipset så blir det operation. Jag håller den andra tummen för att jag skall slippa det. Det är väldigt opraktiskt med en gipsad handled/arm.
  • Imorgon tidigt skall jag magnetröntgas för att kontrollera om min rygg, som bråkar med mig , är behäftad med ett diskbråck. Måtte det inte vara så, men jag hyser stor oro för att det är så. Operation? En fjärde gång i rygg/nacke i så fall! Tveksamt om jag ger mig på det. Det var för jävligt senast!
  • På onsdag bär det av till Göteborg för att titta på när MFF skall försöka hänga kvar i serieledning. Vinst i tre matcher krävs nog för att bärga guldet. Jag fasar för mötet med Mjällby sista matchen hemma om den måste vinnas för att ta guldet.

  2 svar till “Det händer alltid något.”

  1. Egon den Hemlige skriver:

   Tjena Sven,

   Hoppas det går bra med din rygg!

   Vi ses uppe i Gbg på onsdag.
   Då blir vi minst 3 KK medlemmar på plats!

  2. svenliljegrensr skriver:

   Vi ses!

  Kommentera