• Hem
 • RSS
 •  

  Tråkigt trassel

  Min Nokia 3000 s tål inte att jag tappade den i en vattenpöl.

  Vad skall jag köpa nu!!??

  Utöver det bekymret så tappar jag hela telefonboken! Uselt.

  9 svar till “Tråkigt trassel”

  1. Niclas Westberg skriver:

   Sven!

   Jag rekommenderar nya Iphone 4.
   Eftersom jag följer dig och din blogg noggrant, så har jag noterat att du verkar ha ett teknikintresse, och då finns det inget bättre än Iphone.
   Förr var jag en Iphonemotståndare, men efter att ha skaffat en själv, har jag nu kapitulerat totalt. Finns inget bättre/roligare på marknaden.
   Du kan göra allt med den. Filma i HD kvalitet, fota, blogga, läsa på himmelriket och även posta inlägg, osv,osv. Du kan kolla din mail. Och sist men inte minst så finns det en massa roliga”appar” att ladda ner. Jag väntar just nu på att det ska komma en MFF app. Borde inte vara så längt borta om MFF vill hänga med in medieruset….

   Keep up the good work, du är min idol.

  2. Lotta skriver:

   Men har du inte telefonboken på SIM kortet? Det går att spara från telefonen till SIM kortet…..Det är väldans bra som en säkerhetsåtgärd!! Hur gjorde du när du bytte telefon senast? Chansen finns ju att du har en hel del nummer PÅ SM kortet redan.
   Tappa aldrig telefoner i vatten…dom gillar inte det!!!

  3. Peter skriver:

   De flesta mobiler du köper idag så ingår det en cd-skiva med program till datorn. Då hjälper de programet dig att synka mobilen med datorn som t. ex att spara telefonboken, du kan synka den med din Outlook så har du alltid kontakterna sparade.
   Men som föregående talare sa så bör kontakterna ligga på ditt sim kort (de lär ju inte ha drunknat,hahaha)

  4. svenliljegrensr skriver:

   Inget på simkortet. Boken är tom!

  5. Lars skriver:

   Låt telefonen torka, det tar tid men kan fungera igen, det gjorde min, men det är en Ericsson vilket kanske är att tänka på vid nästa inköp.

  6. Johan skriver:

   Sven.

   Bearbeta med hårtork.
   Då kan den finska sisun komma tillbaka.

  7. svenliljegrensr skriver:

   Johan/
   Provat men utan effekt!

  8. jan Westergren skriver:

   Man blir lissen men jag hoppas du kommer ihåg mitt.

  9. Henrik skriver:

   Köp en doro.. fina telefoner utan massa extra finesser.

  Kommentera