• Hem
 • RSS
 •  

  Hälsning

  Jag önskar alla mina trogna läsare men även tillfälliga

  en

  Glad Påsk!

  För egen del sitter jag i Stugan vid Ringsjöns strand där det just nu ca klockan tio och termometern visar 15 grader, i skuggan alltså. Vad jag kan förstå har det inte krupit under 10 grader under natten. En flödande sol, ingen vind. Det liknar sommar. Jag hoppas alla ni också mår bra och kan njuta av helgledighet.Väntar med glädje på att min dotter, Lotta, skall komma med sin familj på påsklunch!

  3 svar till “Hälsning”

  1. Lotta skriver:

   Och vilken lunch sen….Vi var mätta och belåtna hela dagen!! Dessutom njöt vi av trevligt sällskap och härligt väder.
   Wilmer var trött hela kvällen efter sin simtur i Ringsjön!!!

  2. Lars Nyström skriver:

   Hej !

   Var är Kellerman – bänken, när den förra året kom på plats med skylt och allt så har jag för mig att kommunen lovade att den skulle bli perenn (markbunden) nästa år.
   Men det var ingen som sa att det skulle vara i en av kommunens lador.
   Bänken är viktig. Det är en av ingredienserna i den blå själen, så jag har funderingar på att det dåliga spelet som visats upp i år beror på att KELLERMAN-Bänken saknas.

   Forza MALMÖ FF.

  3. svenliljegrensr skriver:

   Bra fråga. Jag får kontakta Malmö Fritid.

  Kommentera