• Hem
 • RSS
 •  

  Aldrig mer MFF.

  Jag läser i bladet att MFF-profilen Tony Ernst aldrig mer skall gå på match på Stadion när MFF spelar. Det är så uppseendeväckande att det är värt en enspaltare i Kvällsposten. Det är tråkigt för Tony och hans son som missar framtida segrar och naturligtvis motgångar. Men så är det i världen. Tur det finns TV.

  Jag hade själv samma känsla under kvällen och dagen efter, men insåg att jag inte kan hålla mig borta. Efter nästa ett helt liv avstår Tony och hans son. Tråkigt, övermåttan tråkig.

  24 svar till “Aldrig mer MFF.”

  1. Garpe skriver:

   Jag förstår väl Tony men samtidigt är han alltid lite melodramisk. Jag åker aldrig på högriskmatcher med min grabb. Det får vänta tills han blir tonåring.

  2. Stadiongatan skriver:

   Ibland tror jag Tony är lite väl sugen på att komma i rampljuset.

   Aldrig mer en hemmamatch? Det tror jag inte på.

  3. svenliljegrensr skriver:

   Han verkar bestämd!

  4. Johan skriver:

   Lite ”dramaqueen” här.
   Har man ”giftet” i blodet går det inte att hålla sig borta…
   Eller hur?

  5. Helen skriver:

   Var kan man läsa om detta?

  6. svenliljegrensr skriver:

   Kvällsposten.

  7. Helen skriver:

   I dagens papperstidning då?

  8. svenliljegrensr skriver:

   Ja. Vänsterspalt på sporten

  9. Helen skriver:

   Men han nekade intervjun fick jag veta. De hade gjort en artikel ändå och plockat citat från hans twitter.

  10. svenliljegrensr skriver:

   Helen/
   Nu förstår jag inte. Det är alltså inget som Tony sagt. Bara ”hittepo”.
   Man slutar aldrig att förvånas över kvällspressens tilltag.!
   Då kommer det nog en dementi från Tony, och så dyker han upp med sin son på match. Inget skulle glädja mig mer. Tony och hans son hör hemma på Roys.

  11. krlkm skriver:

   Han har skrivit så här på twitter, så nog har han sagt det.

   ”dan efter, fortf helt uppgiven, har i princip sett alla MFF:s matcher sedan 1973, men kommer inte att se fler i år, pallar inte mer”
   ”jag kommer att sakna MFF, jag kommer att sakna pulsen, läktarsångerna, flaggorna…”
   ”nä du. jag har bestämt mig. är fortf helt förkrossad efter gårdagen. vill inte vara med längre.”

   Men känslorna kan ju vara annorlunda om någon vecka.

   Jag har själv varit rejält nedstämd sedan det hände och känner att en del av engagemanget har runnit av mig, men jag kommer helt säkert fortsätta gå. Om alla som vill gå i en positiv riktning kan komma överens om att det krävs åtgärder så kommer nog engagemanget tillbaka, men om det är för många som bara vill vända blad och fortsätta i samma hjulspår så vet jag inte.

  12. Helen skriver:

   Alltså de citat som finns i texten är tagna från twitter. Han har skrivit dem där alltså. Men de har inte pratat med honom utan gjort en text utifrån vad han skrivit där. Det var vad han själv berättade.

  13. Sven Flodin skriver:

   Jag kände samma vrede och ledsamhet under kvällen, men dom här ligisterna skall inte få förstöra för oss som älskar MFF. Det första jag gjorde i onsdags var att skaffa biljetter till derbyt mot HIF i juli. Årskortet hoppas jag att jag skall få utnyttja till fullo.

  14. svenliljegrensr skriver:

   Där ser man.Man skall inte lita på tidningarna.
   Då får jag se Tony och hans son på match igen! Det gläder mig.

  15. snigel skriver:

   Jag kände precis samma sak dagen efter, men sedan vände jag helt. Aldrig i livet idioterna får mig att sluta gå på match.

  16. Per Mix skriver:

   Jag tror väl vi var många som kände tomhet och vanmakt. Själv körde jag 60 mil t.o.r för att se en avbruten match. Å andra sidan åt jag gott efterår på Atmosfär och där samlades bland andra Percy Nilsson och även Jens Fjellis.

   Jag kommer såklart att gå på matcherna även i fortsättningen, även om det kändes annorlunda direkt efter matchen. Men vilket antiklimax det blev och under hela säsongen kommer man (jag) garanterat hela tiden att kolla var vi legat i tabellen om vi hade 3 p mer och HIF 3 p mindre.

  17. Helen skriver:

   Nja Sven, det har han inte sagt. Han skriver på twitter att han inte ska gå, och han står fast vid det säger han. På hur lång tid återstår att se.

  18. Johan skriver:

   Vilken jättehändelse!
   MFF är skakat!
   Tydligen för vissa större än det som utspelades under matchen.
   Tala om exponeringsnoja!

  19. krlkm skriver:

   Sven,
   Blanda inte ihop citaten och min egen text.

  20. svenliljegrensr skriver:

   krlkm/
   Gjordee jag det? Får vara försiktigare i fortsättningen.
   Märkligt att journalister gör artiklar på twittercitat.

  21. svenliljegrensr skriver:

   Helen/
   Jag fortsätter att hoppas på att Tony dyker upp på Stadion igen. Oavsett reportrar och twitter och annat.

  22. Andreas Olofsson skriver:

   Jag känner samma som jag känner inför militärtjänsten, så som den ser ut nuförtiden. De som inte vill bli militärer är just de jag vill ha i tjänst. De som verkligen vill kriga och skjuta med sina vapen ska hållas på behörigt avstånd.

  23. Kalle skriver:

   Va!? Säger han nåt kontroversiellt igen? Gör han sig till offer igen? Oväntat…

  24. Mikael skriver:

   Tony Ernst gnäller i media…verkligen överraskande…

  Kommentera