• Hem
 • RSS
 •  

  Kan inte släppa tankarna kring matchen.

  Jag skall inte fördjupa mig brott och  straff i den aktuella frågan, men när förbund, klubbar och ordningsmakten har misslyckats med att komma tillrätta med ordningsproblemen och dess konsekvenser tycker jag att politiker i alla läger skall, tillsammans med alla inblandade parter, ta frågan på allra största allvar. Detta kan väl inte bli föremål för politiskt käbbel. Gör gemensam sak och hitta en lösning. Politikerna måste in i processen. Enmansutredaren , Unkel (M) har säkert goda avsikter men det måste mer till! En bred utredningsgrupp med alla riksdagspartierna representerade och det skall gå snabbt!

  Jag tänker ta kontakt med den riksdagsman jag röstade på med det snaraste och föra fram mitt krav.

  Gör du likadant!

  Ett svar till “Kan inte släppa tankarna kring matchen.”

  1. Stadiongatan skriver:

   Bra Sven. Jag håller med, det är alldeles för klent lagstöd i nuläget. Verkar som inte politikerna tycker det här är en viktig fråga.

  Kommentera