• Hem
 • RSS
 •  

  Bloggen är lite frustrerad.

  När jag nu funderar kring MFF och hösten, där Allsvenskan är prio ett och europaspelet prio två kan jag inte annat än förvånas över att inte ett enda spelarrykte som kan anses tillförlitligt är uppe till diskussion. Topp tre i AS är fortfarande möjligt och än så länge även europaspel. Om det blir fortsatt spel i Europa måste vi förstärka för att kunna hänga med i AS eftersom vi får minst ett gruppspel i Euroleague. Man kan inte med bibehållen trovärdighet spela både EL och AS med befintlig trupp och tro att man skall orka med. Då är risken stor att det ”skiter” sig på båda fronter.

  Nu sticker jag ut hakan när jag tycker att det finns behov av tre spelare i centrallinjen.  Fyra om man inte lyckas behålla Dusan. Det som kommit ut vad gäller Wilton gör att jag vill hissa varningsflagg. Det är fullt möjligt att han stannar i Brasilien efter det att hans fru fött deras barn. Om han kommer tillbaka är det antagligen för att vi spelar då spelar internationellt.

  Med all respekt för våra unga och mycket duktiga spelare, så behöver vi förstärka.

  Per Ågren får kavla upp ärmarna och komma till skott. Fönstret öppnar om ett par dagar. Då skulle jag helst sett att det presenteras minst två stabila värvningar. Helst tre!

  Jag är rädd för att det inte blir så. Ärligt talat tror jag inte att det blir en ett förvärv, än.

  6 svar till “Bloggen är lite frustrerad.”

  1. Garpe skriver:

   Jag saknar Hasse Borg och hans aktiva värvningsprocessor. Ågren ger mig just det

  2. Maccan skriver:

   Håller med er båda. Har länge saknat något som helst rykte…

  3. Starke arvid skriver:

   Fast samtidigt minns vi väl Hasse Borgs bisarra värvnings-frenzy. Säsongen 2006 spelade 32 spelare allsvensk fotboll för Malmö FF vilket är ett tämligen svårslaget och ovärdigt rekord för ett allsvenskt lag.

   Bättre ha is i magen och värva kvalitetsspelare med omsorg. Onödigt stök i truppen och planlöst värvande av dussinspelare (Daniel Theorin och David Durmaz, någon?) kan vi vara utan.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Jag är helt enig med dig. MFF har skjutit från höften en del. En del missar men också men del träffar. Det jag reagerar på nu är att det inte cirkulerar något trovärdigt rykte. Du som jag gillar väl att bolla namn som skulle kunna vara aktuella.

  5. Micke skriver:

   Jag njuter av tystnaden :-)

  6. Fred Oxenby skriver:

   Ja, snart kan vi njuta av tystnaden under match på swedbank stadion.

  Kommentera