• Hem
 • RSS
 •  

  MFF.

  Nu har jag börjat förberedelserna för resan till Wien som tar sin början tidig onsdag morgon. Flyg från Kastrup 08.50. Det betyder uppstigning i ”svinottan”. Om ni inte visste det innan så behöver man mer tid på sig nu än i yngre piggare dagar. Till det skall läggas att jag är ”tidspessimist”. Ser fram emot resan och matchen och ett  par dagar med Håkan.

  Men idag ,kl 14.00 är det den sista tillgängliga träningen  ute på Stadion. Sen är det dags att lägga ett minst sagt omtumlande MFF-år till handlingarna. Det är dags att blicka framåt mot ett nytt år med guld i sikte. Det blir stora förändringar i trupp och lag. Riktigt hur truppen kommer att se ut när det är klart vet väl ingen riktigt än. Kanske inte ens Norling och  Ågren. En trevlig julklapp presenterad 23/12 hade varit trevligt! Ungefär som när Afonso Alves presenterades. Kan det dessutom vara av samma kaliber så blir det något riktigt ”specialextra” på Ingrids och mitt ”Julbord”. Men jag kan antagligen utlova rysk kaviar och gåslever till oss, eftersom jag inte tror på en sån överraskning.

  När jag tänker på vilken arbetsuppgift Ågren/Norling har framför sig med hänsyn till den oerhörda press klubben har på sig att prestera för att spela i Europa 2013, så kan jag känna mig alldeles matt. Det är dessutom inte bara det sportsliga utan så mycket annat som man skall komma tillrätta med. Det jag tänker på i första hand är hur arrangemangen på stadion skall kunna säkras på ett bra sätt. Vi har under det år som snart är slut haft orka att vara bekymrade över en del tilltag som varit kostsamma både ur ekonomisk och framförallt sportslig synvinkel. Det flesta som läser här är medvetna om vad sag syftar på. T ex 0-3 mot HIF, omspelsmatchen mot Djurgårdens IF som förorsakade ett koncentrerat spelprogram som inte gynnade MFF. I övrigt skall jag inte öda tid och ord på saher som tränarbytae och annat som hänt!

  NU är det först Wien och en trepoängare och sen ser jag fram emot en ny allsvensk säsong med Malmö Fotbollförening och kamratgänget Kommando Kellerman.

  Framåt Malmö FF

  7 svar till “MFF.”

  1. Roth skriver:

   Ytterliggare en MFFare som reser 08:50 imorgon.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Hotell?

  3. Roth skriver:

   Donauwalzer åker hem fredag kväll landar på kastrup strax innan 21 allt med airberlin.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Då kan vi göra sällskap till hotellet!:-)

  5. Roth skriver:

   Jag har köpt sån där airporttransfer från airberlin vet ej om dom tillåter att mer än jag åker men mig gör det inget.

  6. svenliljegrensr skriver:

   Det löser sig

  7. Helen skriver:

   Vi ses i Wien! :)

  Kommentera