• Hem
 • RSS
 •  

  Helg.

  En riktigt God Jul till alla!

  7 svar till “Helg.”

  1. Lotta skriver:

   God Jul !!!

  2. Lars Uno skriver:

   God jul önskar jag dig också o glöm inte njuta av livet.

  3. Pontus skriver:

   God Jul Sven

   Nr 18

  4. Fred Oxenby skriver:

   God Jul Sven
   och ett härligt vinstrikt 2012!

  5. svenliljegrensr skriver:

   Absolut! ”Guldet vill him!”

  6. Martin skriver:

   Jag önskar Sven och övriga MFF-familjen en riktigt God Jul. Ser fram emot ett riktigt spännande 2012!

  7. Per Mix skriver:

   Jag önskar dig en god fortsättning på helgerna och ett nytt år.

   Hade inte 2011 innehållit så in i h-vete mycket skit kring en del av våra matcher (vad är det med folk nu för tiden?) så hade vi spelat i Europa 2012 också, det kan jag utlova (ingen kan ju syna det uttalandet ändå). Så bortsett från Europaslepelet som ju var otroligt kul att uppleva (jag såg bara bortamatchen Alkmaar plus hemmamatcherna så klart) blir 2012 bättre än 2011.

   Vi har nu massvis av rutinerade killar om än de är unga. Åldern behöver man ju inte haka upp sig på. Ranegie har redan uträttat så mycket mer än jag trodde han skulle mäkta med och då har han knappt hunnit hälsa på alla spelarna ännu. Simon är kanonbra för sin unga ålder. Det här blir bra det!

  Kommentera