• Hem
 • RSS
 •  

  ”Es ist unser in die Luft sagte der Weinachtsgebeinte Junge!”

  Förmiddag på stan i ett väder som skvallrar om den ankommande våren, även om jag lärt mig att man inte ”skall prisa våren” i förtid. Det blir gärna ett och annat innan ”knopparna brista”. Skönt trots vinden..

  Men nu är det match om 90 minuter. MFF möter Odense på IP. Trots att det är en ren träningsmatch vill man som  supporter gärna se positiva tendenser. Förhoppningsvis sticker någon ut och visar att detta skall bli min säsong. Dessvärre verkar det som att jag får vänta med att få se Friberg på plan. Synd jag är väldigt nyfiken. Flera andra saknas p g a skada. Miiko Albornoz vill jag se prestera. Jag har stora förväntningar på den pågen.

  Men långkalsingar på trots att termometern visar på 8.6 grader på min innergård. Sittunderlag och påsvantar. Cykeln pumpad. 400 meter till IP!

  Kommentera