• Hem
 • RSS
 •  

  Förvåning

  Lyssnar till nyheterna ikväll och hör att personer som begått grova våldsbrott och dömts till rättspsyk-  vård har full tillgång till media. TV, internet o s v. Kontakter etableras med pedofilnät och kriminella gäng plus allt annat som finns på nätet.

  Kan någon förklara för mig varför den regeln finns.?

  4 svar till “Förvåning”

  1. Lotta skriver:

   såg att någon skrev att kommentarer till det här inlägget inte går igenom…så jag testar!

  2. svenliljegrensr skriver:

   Ditt är det enda jag fått!

  3. krlkm skriver:

   Tanken är att det inte ska vara fängelsestraff, utan vård. Det grundar sig nog i att brottslingar döms till fängelse för att man vill straffa dem, inte för att skydda samhället från dem eller för att hjälpa dem till ett laglydigt liv.

  4. krlkm skriver:

   Egentligen ska det vara ett stycke till, men det verkar finnas något i det stycket som gör att det inte publiceras. Mycket märkligt.

  Kommentera