• Hem
 • RSS
 •  

  TV på gott och ont.

  Hamnade ikväll på TV4 där det pågick ett ”debattprogram” som handlade om skilsmässor.

  Är det för lätt att skilja sig?

  Är det för lätt att gifta sig?

  Efter att ha lyssnat på författare, relationsexperter, en naiv riksdagsledamot från M och ett kommunalråd från KD/Uppsala med deras tankar om separation kan jag bara säga att av erfarenhet vet jag att skilsmässa alltid är en tragisk händelse eftersom det är ett avslut på något man trodde på. Konsekvenserna blir olika beroende på omständigheterna, men det är ALLTID tragiskt.

   

  2 svar till “TV på gott och ont.”

  1. Harald skriver:

   Det är givetvis alltid tragiskt men hade mina föräldrar gått isär (vilket den generationen inte gjorde) hade det nog varit bättre för alla parter. Ibland kan det vara tragiskt att hålla liv i ett destruktivt äktenskap.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Jag vet. Du har helt rätt, men det skadar alltid någonstans!

  Kommentera