• Hem
 • RSS
 •  

  Film.

  Skall ni se film så missa inte ”Take Shelter”. En fempoängare.

  3 svar till “Film.”

  1. Marcus skriver:

   Hej Sven!
   Jag läste på Max Wimans blogg om Rick Krys. Du som är insatt som få, vet du vilken ansvar (lön mm) har MFF för Rick om han inte kommer till Malmö i höst? Under förutsättning att haninte har någon annan klubb. Har MFF betalat lön till honom under tiden han har varit utlånad?
   Marcus

  2. svenliljegrensr skriver:

   Ärligt så har jag inga detaljer.

  3. david skriver:

   Det här är bara en gissning, men jag tror att MFF fått betala delar av hans lön under tiden han har varit utlånad och kommer att få betala delar om han blir utlånad resten av kontraktstiden. Om han inte hittar någon klubb tror jag de får betala hela lönen, vilket inte är så konstigt eftersom man har ett kontrakt.

  Kommentera