• Hem
 • RSS
 •  

  Gefle IF – Malmö FF

  Men herregud så skönt att vinna mot detta bogeyteam på deras hemmagräs. Det var inte så längsedan jag var där med min kompis Per och fick en lusing!

  Kort sammanfattning efter att ha sett matchen på en halvdassig stream. Jag försökte ladda ner med CS-sport men de accepterade inte mitt kort. Strunt samma. Vi vann efter en bra prestation. Om Ranegie och larsson fungerar lika bra fortsättningsvis ser jag att vi kan vinna alla matcher i rersten av Allsvenskan.!

  Jag älskar detta lag och denna klubb.

  Jag vill lite modest, det ligger i min natur, påminna om att jag innan säsongen förutspådde att Miiko skulle stå för årets genombrott. Det verkar som om jag kan komma att få rätt! Ingen svensk vänsterback är bättre än ”Albatrossen”.

  Kommer hans bror i BP att bli lika bra? I så fall gå ”all in”!

  Kommentera