• Hem
 • RSS
 •  

  En plåga.

  Nu när jag är tvungen att genomlida allsköns sporter som jag egentligen inte är intresserad av fram tills friidrotten börjar så har jag tagit på mig att avsky alla klämskäcka och överentusiastiska referenter av de olika evenemangen,

  Jag skall bara ta ett exempel. Nä, två!

  1. Damerna var ute och cyklade idag. Fjorton mil i dåligt väder och två kommentatorer försökte övertyga mig om att Emma skulle hinna upp de tre i ledningen när det var 4.5 kilometer kvar och det skilde 45 sekunder. Dessutom fick Emma punktering. Men om nu Emma var ett medaljhopp så borde hon väl varit däruppe med de tre som gjorde upp om medaljerna.. Ickerealistiska kommentarer. T o m jag som inte begriper mig på cykelsport fattade att de tre där framme var tvungna att ramla om Emma skulle kunna ta medalj! Patetiskt!

  2. Det andra exemplet är från en korgbollsmatch mellan Argentina och Litauen. Två kommentatorer som berättar det jag ser och går i falsett över det enastående faktum att spelarna nu och då slänger bollen i korgen.! Hysteriskt!

  Varför tittar jag? Jag väntar på friidrotten!

  2 svar till “En plåga.”

  1. krlkm skriver:

   De där sekunderna kan försvinna väldigt snabbt i cykel. Jag tror att typ hälften hade försvunnit vid målgången p g a taktik mellan de tre i täten och att klungan drog upp sin spurt. Den här gången var tättrion väldigt stark och kunde hålla undan, men det gick inte att vara helt säker förrän det var ungefär 2 kilometer kvar.

  2. Martin skriver:

   Det fina med OS tycker jag är att man kan ha en helt avspänd och naturlig relation till tävlandet. Det känns sunt på något sätt. När man stänger av TVn är det redan glömt. När jag tittar på fotboll däremot så blir det snabbt ett känslomässigt kaos som det tar flera timmar att hämta sig ifrån.

  Kommentera