• Hem
 • RSS
 •  

  Derbyt mellan HIF och MFF.

  Nu har beskedet från MFF om obligatorisk  bussning till matchen stötts och blötts i snart ett dygn. Det verkar som beslutet som fattats gemensamt av klubbarna och polisen ogillas av i det närmaste 100%. Ilskan och det utbredda missnöjet beror på obligatoriet.

  Jag har stor förståelse för ilskan över beslutet  även om jag personligen inte är drabbad.

  MFF får kanske modifiera beslutet.

  Ett svar till “Derbyt mellan HIF och MFF.”

  1. david skriver:

   I vanliga fall tycker jag att supportrar har en tendens att skylla allt på klubb och förbund. Jag tycker också att man som supporter får vara beredd på att ibland ta ett ”kollektivt ansvar” eftersom man ingår i en grupp där vissa förstör och det inte går att urskilja exakt vilka det är.
   I det här fallet tycker jag dock polis, region och klubbar har överdrivit och är helt fel ute. Tyvärr tror jag det här blir det stökigaste derbyt på länge.

  Kommentera