• Hem
 • RSS
 •  

  Gymnastik.

  Med tilltagande ålder och med krämpor av olika slag uppstår en orörlighet som inte är på den trevliga sidan av processen med åldrandet.För egen del har träning varit golf på motionsspelarnivå och fysiskt arbete, det senare ganska tungt och tröttande. Någon träning i den formen som bedrivs på många sätt och på olika nivåer, har jag egentligen bara provat ett par gånger och har tyckt att det varit tråkigt. Nu har jag, livligt påhejad, insett att för att få något bättre livskvalitet måste något hända.

  Jag har pratat med en god vän, Johan, som är kunnig på området och han tipsade mig om,

  www.sveagym.se

  Det gällde att skaffa ett par träningsskor vilket är den enkla delen av processen. Skapa kontakt med föreningen och anmäla sig. Check.!

  Första gången var igår. Femtiofem minuter effektiv tid. Hängde med skapligt givet förutsättningarna. Första gången på länge jag svettas p g a fysisk ansträngning.

  Nu, idag så har jag en kropp jag inte känner igen! Det kallas träningsvärk. Men den sortens ont kan jag stå ut med. Måndagar och torsdagar i fortsättningen. 400 kronor för en termin.

  Visst är jag duktig!?

   

  5 svar till “Gymnastik.”

  1. Stadiongatan skriver:

   Mkt bra Sven, tror du kommer få mkt glädje av det där. Att träna kroppen är viktigt oavsett ålder.

  2. Lotta skriver:

   Det här blir kul!!! :) Gympa är sååå skoj!!

  3. Jeppa skriver:

   ;))

  4. Jan Westergren skriver:

   Bravo!
   Kanske nått för mej. Jag har då o då försökt men t.ex. testcykel som jag vatt utsatt för är dö tråkigt. Sen sa du en gång att våra kroppar inte va gjorda för gymnastik

  5. svenliljegrensr skriver:

   Jan.
   Jag vet, jag gör detta mot bättre vetande.Eller inte.

  Kommentera