• Hem
 • RSS
 •  

  Ersättning för det viktiga.

  Bara en kort kommentar till att AS går in i avslutningsfasen med allt vad det innebär av spänning, glädje, förstämning och möjlig eufori.

  Jag önskar att jag kunde fastna på någon av vinteraktiviteterna. Jag har ingen relation till någon klubb i t ex handboll, bordtennis, brottning, innebandy eller annan sportslig aktivitet. Det får mig att fundera över om det inte det ärt så att det är MFF som förening som är det viktigaste för mig. Självklart älskar jag fotboll, men mest när MFF är inblandat.

  Kan jag tvinga mig att följa t ex handboll som alldeles objektivt är en tuff och ofta spännande sport? Möjligen kommer jag att ge det en chans i vinter. I min ungdom följde jag, visserligen på avstånd, Ystads IF utan att ha någon särskild relation till föreningen vilket också fick till följd att jag tappade intresset när jag flyttade från bygden.

  Bordtennis är den enda idrott jag själv utövat med någon kvalitet även om det var på låg nivå. Men den roligaste sportaktiviteten som jag utövat.

  Kanske blir det handboll. Jag skall testa.

   

  3 svar till “Ersättning för det viktiga.”

  1. Lotta skriver:

   Vi går ju en hel del på handboll och för mig är det stor skillnad på engagemanget och känslan för MFF och för LUGI, men jag tycker att handboll är roligt att titta på, det går fort, det är tufft och så är det något speciellt med inomhushallar. Tyvärr blir det aldrig lika mycket publikengagemang som i fotbollen och det saknar jag! Men å andra sidan så händer det saker mycket fortare på planen, man dras med ….Men som du säger om fotbollen och MFF så vill jag helt att LUGI ska stå på den ena sidan av planen när jag går på handboll!

   Häng med på handboll i vinter!! :)

  2. Garpe skriver:

   Då ska du åka till Kristianstad Sven. De har en fullsatt arena och en mäktig stämning som inget annat handbollslag kommer upp i. Jag kan hänga med någon gång.

  3. Lotta skriver:

   Det stämmer …när K-stad är i Lund är det livat!

  Kommentera