• Hem
 • RSS
 •  

  MFF:are överallt.

  Nyss hemkommen från en resa till Budapest kan jag inte undanhålla er en trevlig episod.

  Första kvällen hittade Ingrid och jag en en genuin mer än hundra år gammal restaurang. Underbar miljö, levande musik av ett romskt kapell. En riktigt bra gulash på ox och en flaska riktigt bra ungerskt rött.

  Vid sidan om oss satt ett svenskt par där han stoltserade med ett mff-emblem på pikétröjan. Självklart blev det snack om fotboll. Johan, så heter han, visade sig vara göteborgare vilket dialekten också avslöjade. Dessutom kände han igen mig som supporter. Väl insatt i vår klubb och lag. Det skall en stark gosse att försvara skölden i diskussioner med en far som är ”ängel”. Det var kul. Thomas, hör av dig när du kommer till Malmö.

  Johan från Göteborg.

  Thomas från Göteborg.

   

  Ett svar till “MFF:are överallt.”

  1. Thomas skriver:

   Hej Sven!
   Det var en ära att få träffa dig och snacka himmelsblått! och det blev som jag sa att blåvitt skulle slå IF Plast. Det blir guld i år jag lovar…

  Kommentera